You are here:

“Artigiano in Fiera” – международен пазар на занаятите – Милано (Италия)

   
   Имаме удоволствието да Ви поканим на представянето на “Artigiano in Fiera – изложение за международен пазар на занаятите”, по програма заложена за сряда, 10 април 2013 г., в 18,30 часа, в “Бест Уестърн Плюс сити хотел София”, ул. “Стара планина” № 6, организирано в сътрудничество с Италианската търговска камара в България.
   AF – “Артиджано ин фиера” е най-значимото и посещавано международно изложение, посветено на занаятчийството, което през 2012 г. регистрира над 2,900 изложители, представляващи 110 страни по света, върху площ от 150.000 кв.м.
18-тото издание ще се проведе в залите на Панаира Милано (Италия) в периода от 30 ноември до 8 декември 2013 г.
   На 10-ти април ще се радваме да Ви представим новостите в предстоящото издание на AF – L`Artigiano in Fiera и най-вече електронната e-commerce платформа, която ще позволи на всички фирми участнички да промотират и продават собствените си продукти в уеб пространството 365 дни в годината.
   Тази проява ще отговори на предизвикателството за иновация и интернационализация чрез новите технологии с възможността нетуърка от продажби да се разшири на международно ниво.
   За допълнителни въпроси и за да потвърдите участието си, моля, не се колебайте да ни потърсите на: тел. +359 846 32 80, email: commerciale@camcomit.bg.
   Оставаме в очакване да Ви видим на 10 април и Ви поднасяме нашите най-сърдечни поздрави.