You are here:

Участие на майстори Изложение на Международен панаир Пловдив – Цветна есен

Скъпи приятели,

    Имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ЦВЕТНА ЕСЕН, която ще се проведе от 23-27 октомври 2013 г. в палата 3 и площите пред нея в Международен панаир Пловдив.

  В изложбата се включват традиционно производители, градински центрове и дистрибутори на саксийни растения, декоративни дървета и храсти, сухи цветя и посадъчен материал, препарати за растителна защита, луковици, семена, екзотични външни и стайни растения, керамични съдове, аксесоари, био-продукти и специализирана литература.

  Участието на ЦВЕТНА ЕСЕН ще рекламира и презентира Вашата фирма във вече утвърдена специализирана изложба. През 2012 изложбата е посетена от над 10000 специалисти и любители на цветята от цялата страна, с които можете да направите директен контакт, да сключите сделки и да осъществите продажби.

  Паралелно с ЦВЕТНА ЕСЕН 2013 ще се проведат и други специализирани изложби – Панаир на колекционерите – БУЛКОЛЕКТО, Италиански фестивал на красотата и прическата, Международни киноложки изложби и панаир на домашните любимци.

  Регионална Занаятчийска Камара – Пловдив, Ви кани да участвате, на преференциални цени, в събитията организирани от Международен Панаир – Пловдив за 2013 година.
За повече информация и заявки за участие:
Петя Ташева – 0879 83 95 77
                           032 62 75 96

ЗАБЕЛЕЖКА: За да участваме на изложението е необходимо да съберем участници, които да се разположат на 12 кв.м. Записването е до 15 октомври 2013 г.