You are here:

ПРОЛЕТЕН ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ 2015гУважаеми колеги и приятели,
Регионална Занаятчийска Камара – Пловдив
Ви кани да участвате в Пролетен панаир на занаятите със
Събор на хлебари и пекари
от 23 април 2015 г. до 26 април 2015 г. (включително)
четвъртък, петък, събота и неделя
който ще се разположи на ул. Райко Даскалов /бившата Узун чаршия/
Организатори:  Община Пловдив, ОП – Туризъм, Регионален етнографски музей, Българска гилдия на Пекарите и
Регионална Занаятчийска Камара – Пловдив.
Условия за участие:
Съгласно регламента право на участие имат всички членове на РЗК от цялата страна с :
          платен членски внос;
          атрактивно облекло;
          демонстрации.
           Поради ограничение на местата, Ви уведомяваме, че не всички заявки ще бъдат одобрени. При много кандидати от един и същи занаят ще бъдат допуснати най-атрактивните. Искаме да направим за жителите и гостите на гр. Пловдив, истински празник, в който да покажем занаятите като начин на изработка и тяхното разнообразие. Няма да бъдат толерирани и включвани за участие майстори, които не са спазили условията на организаторите в предишни издания на Панаира като: липса на атрактивно облекло във всичките дни на Панаира, липса или символични демонстрации, наличие на изделия, които очевидно не са изработени от майстора или носят откровен кич. За целта ще има комисия, която ще одобрява участниците и комендант на Панаира /майстор Никола Пингелов/, който ще санкционира и отстранява участници , които не отговарят на горепосочените условия.
Предоставяме шатра /отворена/, с възможност да се заеме от двама участника.  Маси и столове се осигуряват от участниците.
            ВНИМАНИЕ: Шатрата се ползва единствено и само от майстора-заявител. В случай, че на шатрата има други хора, други изделия, които не са изработени от майсторите или  се установи, че майстора е подал невярна информация в заявката относно демонстрациите и атрактивното облекло, си запазваме правото да ги отстраним от Панаира на занаятите.
За да заявите желанието си за участие, трябва да изпратите копие на майсторско свидетелство /за тези които участват за първи път/ документ за платен членски внос към РЗК и попълнена Заявка за участие на e-mail: rzk_plovdiv@mail.bg или в офиса на РЗК-Пловдив  с адрес: ул. Д-р Вълкович 3, п.к: 4000, най-късно до 29 март 2015 г. За майстори, които ще участват за първи път задължително заявката да бъде придружена със снимки на майстора и изделията му.
         Настаняването на майсторите по шатрите започва на 23 април 2014 г. (четвъртък) от 7.30 до 8.30 часа, след представяне на майсторско свидетелство. Районът около Главната улица е синя зона и след 8.30 ще бъде таксуван по 1лв на час. Препоръчваме настаняването да стане в указаното време, защото след това ще бъде почти невъзможно.
Молим всички да бъдат точни, за да участват в откриването с подредени щандове.
Забележка:
След получено одобрение по e-mail или със съобщение на мобилен телефон. таксата за участие се плаща по банков път по сметка: Пощенска банка, IBAN: BG88 BPBI 7924 1063 8528 01, BIC: BPBI BGSF , с пощенски превод / до Тони Танева Симидчиева / или в офиса на Регионална Занаятчийска Камара – Пловдив до 15 април 2015 г. Фактури от РЗК ще се издават на място.
При платена такса и отказ от участие след (19 април 2015 г.) такси няма да бъдат възстановявани на майсторите. Не се разрешава преотстъпване правото на участие.
Подробна програма за  Панаира на занаятите ще публикуваме допълнително.
               

Свалете Заявка за участие в Пролетния Панаир ТУК
Контакти:                                                                                 
Албена Халачева                            Банкова сметка: Пощенска банка  
GSM: 0879 83 95 77                        IBAN: BG88 BPBI 7924 1063 8528 01
Стац.: 032 /62 75 96                        BIC: BPBI BGSF
Сайт: rzkplovdiv.com
Facebook: Регионална Занаятчийска
Камара – Пловдив
Aдрес: Пловдив, ул. Д-р Вълкович 3, 
п.к: 4000