You are here:

ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018

Уважаеми колеги,
Предоставяме на Вашето внимание, 
Покана от организаторите на „ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018“,  за участие във второ издание на изложението. Събитието ще се проведе на 13.10.2018 г. в гр. Раковски (локация – пазар за живи животни кв. Секирово).  Целта е да се визуализира връзката животни-стопани-фермерски храни-занаяти-потребители.
Ще се представят млади селскостопански животни, развъждани в България, традиционни български породи коне и кучета, фермерски продукти и занаяти.  Ще се  проведе Фестивал на селската кухня “Вкусовете от вчера”, демонстрации по приготвяне на традиционни местни храни – лютеница, катми, пиде, прясно сирене и кашкавал, сладък суджук и др.С богата фолклорна програма, самодейци от област Пловдив ще   допринесат  за доброто настроение на изложението. Българските традиционни занаяти ще бъдат представени от занаятчии, които ще могат   да продават своите изделия.
Предоставя се:
   Покрита площ от 4 кв. м.  Маси и столове се осигуряват от участниците.
Заявка за участие във ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018 може да изтеглите от сайта на Експото – 2018.farmerexpo.bg  и да се изпрати най-късно до 5.10.18г
Настаняването започва на 13 октомври 2018 г. (събота) от 7.30 до 9.00 часа, след представяне на майсторско свидетелство и документ за платена “такса участие” . Таксата за участие е символична. Препоръчваме настаняването да стане в указаното време, защото след това ще бъде невъзможно.
Контакти:                                                                                 
Рангел Матански
Управител
Организация на млекопроизводители  “Фермерско мляко” ООД
mobile: 0888/445761
e-mail: 
rangelmatanski@gmail.com
Сайт: 2018.farmerexpo.bg , Facebook: Фермер Експо Раковски 2018