You are here:

БАЛКАНСКИ ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ – 15.05 – 18.05.14г


Уважаеми колеги и приятели,
Регионална Занаятчийска Камара – Пловдив
Ви кани да участвате в Балкански панаир на занаятите
от 15 май 2014 г. до 18 май 2014г.
който ще се разположи на ул. Райко Даскалов /бившата Узун чаршия/
Организатори:  Община Пловдив, ОП – Туризъми
Регионална Занаятчийска Камара.
Откриване: 15 май /четвъртък/ от 18:00 часа.
Участници в Панаира ще бъдат и 25 майстора от съседни Балкански страни.
Гости на събитието ще бъдат туроператори от цял свят, които искаме да видят Пловдив като интересна туристическа дестинация, част от която е и нашия
Панаир на занаятите.
Условия за участие:
Предоставяме шатра /отворена/ – 9 м2 , с възможност да се заеме ½ – 4.5 м2.  Маси и столове се осигуряват от участниците.
Съгласно регламента право на участие имат всички членове на Регионална Занаятчийска Камара с платен членски внос до момента на събитието.
Тъй като интереса е много голям, желаещите да участват са много, а местата са ограничени, Ви уведомяваме, че не всички заявки ще бъдат одобрени. Ще бъдат с предимство тези, които правят демонстрации, облечени са атрактивно и не се дублират многократно занаятите им. Искаме да покажем на жителите и гостите на гр. Пловдив занаятите като начин на изработка и тяхното разнообразие.
            ВНИМАНИЕ: Шатрата се ползва единствено и само от майстора-заявител. В случай, че на шатрата има други хора, други изделия, които не са изработени от майсторите, си запазваме правото да ги отстраним от Панаира на занаятите.
За да заявите желанието си за участие, трябва да изпратите копие на документ за платен членски внос към РЗК и попълнена Заявка за участие на e-mail: rzk_plovdiv@mail.bg или по поща на адрес: Пловдив, ул. Д-р Вълкович 3,  п.к: 4000, най-късно до 30 април 2014г.  За майстори, които ще участват за първи път задължително заявката да бъде придружена със снимки на майстора и изделията му.
Забележка:
След получено одобрение по e-mail или със съобщение на мобилен телефон. таксата за участие се плаща по банков път, с пощенски превод /до Тони Симидчиева/ или в офиса на Регионална Занаятчийска Камара – Пловдив до 06 май 2014 г. Фактури от РЗК ще се издават на място.
Настаняването на майсторите по шатрите започва на 15 май 2014 г. (четвъртък ) от 7.00 до 8.30 часа, след представяне на майсторско свидетелство.
Молим всички да бъдат точни, защото след този час мястото на панаира става трудно достъпно и няма как да се паркира, за да се разтоварят изделията.
Надяваме се всички да посетите нашия красив, пъстър и весел празник.

За да изтеглите заявката натиснете – ТУК

 

Контакти:                                                            Банкова сметка: Пощенска банка                                                                                  
Петя Александрова Ташева                               IBAN: BG88 BPBI 7924 1063 8528 01
GSM: 0879 83 95 77                                            BIC: BPBI BGSF
Стац.: 032 /62 75 96
Сайт: rzkplovdiv.com
Facebook: Регионална Занаятчийска
Камара – Пловдив
Aдрес: Пловдив, ул. Д-р Вълкович 3, 
п.к: 4000